KREAhuset, Storegade 16-18, 6880 Tarm

Tilbage til webshop

Wirer fra Lantern Moon - passer til Lykkepinde & Knit Pro

125 (150) cm

65,00 kr.

Wirerne til serien Lantern Moon fra KnitPro er produceret i rustfrit stål og belagt med blød og glat nylon. De er derfor nemme og dejlige at strikke med, da de har en blød og glat overflade, som tillader garnet at glide helt let.

Wirerne er desuden hukommelsesfrie, hvilket betyder, at wiren ikke snor sig eller slår knuder, mens du strikker. Dette kan virke forstyrrende og tyngende, men med disse wirer slipper du for dette problem.

Wirerne passer til de udskiftelige rundpinde fra Lykke, ligesom de faktisk også passer til udskiftelige rundpinde fra KnitPros øvrige serier med strikkepinde. 

Wirerne fås i flere forskellige størrelser, og de kan derfor bruges til alt lige fra ærme- og babystrik til projekter, som kræver større omkreds, som fx en voksensweater.

Bemærk - størrelsen er wirens længde. Så den færdige længde inklusiv spids afhænger af de spidser, du selv sætter til. De 2 korteste wirer er kun beregnet til korte spidser.

Med nøglestrammeren er wirerne nemme at skifte undervejs. Og med endestopperne kan du lade maskerne hvile, uden at de falder af wiren, ligesom du også kan lave en lang jumperpind. Wirerne kommer i en æske med 2 stk.

1
+
Tilføj til kurv