Fysisk butik i Storegade 16-18, 6880 Tarm - "KREAhuset"

Tilbage til webshop

Hej med dig - det er mig, der er Kirsten Brun. 

Jeg har været bidt af arbejdet med garn og farver siden jeg som 15 årig - henne i midten af 90'erne - strikkede et par sokker til min daværende svigerfar. Han var så ked af, at hans mor var holdt op med at strikke til ham, så det tog jeg på mig. Og jeg tog det aldrig af igen. 

Kreativitet er sjælens måde at udtrykke sig på, og jeg bruger det at arbejde kreativt med garn som en måde at leve fredeligt med følgevirkningerne efter lang tids stresssygdom - og jeg gør det, fordi jeg ikke kan lade være.

Garn og tilbehør her hos mig, er mit lille bidrag til at opnå større opmærksomhed omkring det at vælge bæredygtigt også, når vi skal lege med garn. Alt garnet i "Fra Lager til Liv" kategorien er enten før-ejet, restpartier eller kasseret på anden vis. Jeg tager det til mig, og forsøger at redde det stump for stump, så det kan komme ud i arbejdende hænder at sprede glæde og gøre nytte. Det er fokus på at bruge det vi har, i stedet for at der skal skabes stadigt større produktioner med tilhørende spild og overforbrug. Alle øvrige varer - og fabriksnye garner - er nøje udvalgt med tanke på bæredygtig produktion og med størst mulig respekt for dem, der kommer til at leve her på jorden efter du og jeg har været her.


Følg mig endelig og tag mig på Instagram og Facebook, hvis du laver nogle af mine designs eller bruger noget af garnet. Der er ikke noget bedre end at se ens idéer komme til live i hænderne på andre - der er linket til siderne i bunden af siden.


Mvh. Kirsten Brun