Tilbage til webshop

URT - Salve, kakaosmør og bivoks

89,00 kr.

URT Salve – Hamp & Rosmarin er en økologisk salve, der er lavet af de bedste og mest fugtgivende ingredienser. Den ekstra plejende salve, er ideel til læbebalsam, skægbalsam, tørre og sprækkede hænder og fødder.  Formuleret med blot 5 kraftfulde ingredienser, der nærer og plejer huden optimalt: Økologisk mangosmør, kakaosmør, hampefrøolie, bivoks og rosmarin. URT er i sandheden et lille mirakel.

25 mL

Sådan opleves produktet på din hud:

URT Salve – Hamp & Rosmarin dufter mildt af rosmarin, der er en let krydret og sød duft, der ikke virker overvældende, men derimod beroligende og mild. Salven er fast og  smelter nemt ved påføring. Salven absorberes let og virker fugtgivende, plejende og beskyttende i timevis. Ved anvendelse som skægbalsam, bliver skægget flot, ensartet og skinnende, samtidig med at URT plejer og beskytter både skæg og hud i dybden.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Brug gerne URT hver dag i din daglige hudplejerutine. Ved brug på tørre og sprækkede hæle, fingre og læber, ses en forbedring allerede efter 24 timer. Huden bliver mere elastisk, blød og får en sund ensartet finish. Salven kan forbedre healingen af små sår og skrammer.

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

URT Salve – Hamp & Rosmarin laves ved nænsomt at opvarme de økologiske olier og smør og herefter tilsætte lavendelolie og naturlige E-vitaminer. Olien hældes på genanvendelig aluminiumsdåser og sættes til afkøling.

1
+
Tilføj til kurv