Tilbage til webshop

SKAGERAK - saltsæbe med pink ler og grapefrugt

75,00 kr.

SALT Spa Bar – Pink Clay & Grapefruit salt sæbe er lavet i hånden på en gammeldags koldrørt metode. Det betyder, at den 100% naturlige sæbe, bevarer mange af sine gode egenskaber, da den røres ved en lav temperatur. Basisolierne er den bedste jomfru olivenolie, kokosolie samt castorolie og der er tilsat dødehavssalt, naturligt rosa ler og grapefrugtolie. Alle olierne er koldpressede og økologiske.

Ca 100 g

Sådan opleves produktet på din hud:

Sæben er naturlig hård grundet det høje indhold af salt, hvilket gør den ideel i badet og bruseren, da den ikke bliver blød og flyder ud. Skummet er tykt og cremet og baren eksfolierer blidt mod huden, samt har en blid duft af grapefrugt. Det er den perfekt spa bar!

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Dødehavssalt er et mirakel ingrediens i denne spa bar -  det høje indhold af mineraler lindrer inflammation og fugter og styrker en svækket hudbarriere, hvilket er ekstra godt for folk med irriteret hud, men sæben er god for alle hudtyper.

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

Skagerak– Pink Clay & Grapefruit salt sæbe laves ved at mikse kvalitetsolierne med kaustisk soda og vand fra Blåbjerg Skov, skånsomt ved lave temperaturer og herefter tilsættes castorolien, dødehavssalt og æterisk olie. En del af sæbemassen tages fra og det grønne ler tilsættes. De to farver sæbemasser hældes i træforme  og smukke mønstre dannes i sæben så det ligner marmor. Toppen pyntes med pink Himalaya salt og tørrede rosenblade og efter ca. 4  timer skæres sæberne ud i hånden og sættes til at modne i op til 4 uger – ligesom en god ost eller vin. Herefter pakkes de smukke dekorative sæber i bæredygtig cellofan,, der bevarer sæbens kvalitet og virker samtidig som en smuk indpakning, hvor sæbens smukke mønstre kan ses. Sæben pakkes med håndplukket tang fra Vesterhavet, der gør sæben ekstra dekorativ. Perfekt som gave!

Husk: Det er vigtigt at sæben opbevares tørt da den indeholder salt og at den har mulighed for at tørre ud mellem brug.
1
+
Tilføj til kurv