Tilbage til webshop

MILD #1 - Lemongrass & Lavender

149,00 kr.

God til sensitiv og kløende hovedbund

MILD Shampoo bar er en sæbefri ekstra mild shampoo formuleret med nogle af de bedste og mildeste ingredienser på markedet. Tag en shampoo i salonkvalitet og fjern alt det tilsatte vand og plastikemballage og du har MILD Shampoobar. En lille og koncentreret Shampoobar (svarer til 2 flasker professionel shampoo), der med fordel kan bruges til hele kroppen og ansigt. Baren er tilsat vaskeaktive stoffer fra kokosolie, arganolie, blødgørende silkeprotein og genopbyggende pro-vitamin B5, og har en mild og beroligende duft af citrongræs og lavendel. Baren er håndlavet og har en praktisk snor, der går den nem at håndtere i badet. Den er også perfekt til rejsen eller camping.

Shampoo baren kan anvendes af alle hår typer - også krøllet har (Curly Girl Metoden), men er særlig god til sensitiv og kløende hovedbund.

Ca 90 g

Sådan opleves produktet på din hud:

MILD shampoobar har en ruflet overflade, der gør det nemt at fordele sæben i håret. Skummet er tykt og cremet og efterlader håret blødt, rent og  skinnende.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Dit hår vil føles rent, blødt og skinnende – fuld af liv og glans efter få anvendelser. Baren er specielt formuleret til at rense effektivt, men mildt og nænsomt, samtidig med at håret bliver fugtet og hovedbunden holdes sund og ren. Mange af mine kunder fortæller at de slet ikke behøver at anvende balsam mere, da shampoobaren er så fugtgivende.

 Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

Hver enkelt MILD Shampoobar laves i hånden og støbes i runde forme. Baren tørres herefter i ca. 2 uger, så den er helt hård og fast inden den pakkes ind i fødevaregodkendt silkepapir, for at holde på kvaliteten. Herefter pakkes baren flot ind i kraftigt danskproduceret genbrugspapirposer. En flot og naturlig indpakning, helt uden plastik og med 100% god karma.

Husk: Det er vigtigt at sæben kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.
1
+
Tilføj til kurv