Tilbage til webshop

KAFFE - hånd- og bodyscrub

75,00 kr.

Ca 100 g

KAFFE Skrubbebar – Nellike & Kaffe fremstilles i hånden på en gammeldags koldrørt metode, hvilket betyder at sæben bevarer mange af sine gode egenskaber, samt er 100% naturlig – den indeholder kun forsæbet olie, nellikeolie, kaffe og naturlige E-vitaminer.

Sådan opleves produktet på din hud:

Sæben er fast og har en smuk naturlig lysebrun farve og mild og sød duft havre og honning. Sæbens tykke skum føles blød og cremet på huden, den friskmalede kaffe eksfolierer nænsomt huden og efterlader den renset og frisk.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Ved fast brug kan ses en forbedring af hudens struktur og renhed. Sæben udtørrer ikke huden som nogle kemiske sæbeprodukter kan gøre. Den er derfor særlig god til grovere håndvask f.eks. efter havearbejde eller en tur i værkstedet. Den er især en god køkkensæbe, da KAFFE Skrubbebar virker antibakteriel og fjerner stærke lugte fra f.eks. hvidløg og fisk.

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

KAFFE Skrubbebar – Nellike & Kaffe laves ved at mikse, kvalitetsolierne med kaustik soda og vand fra Blåbjerg Skov, skånsomt ved lave temperaturer og herefter tilsætte den friskmalede kaffe, nellikeolie og E-vitamin. Sæben hældes i træforme og efter ca. 24 timer skæres sæberne ud i hånden, stemples og sættes til at modne i op til 6 uger – ligesom en god ost eller vin.

Herefter pakkes sæben i silkepapir, der bevarer sæbens kvalitet og til sidst lægges sæben gammeldags papirspose med en smuk label og  Blue Mountains flotte logo. Den er derfor perfekt som gave til en du holder af. Eller måske skal du bare have lov til at forkæle dig selv!

God fornøjelse!

Kærlig hilsen

Rikke Sæbemester

Husk: Det er vigtigt at sæben kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.
1
+
Tilføj til kurv