KREAhuset, Storegade 16-18, 6880 Tarm

Tilbage til webshop

BALSAM SILK - Cedar & Orange

149,00 kr.

BALSAM Conditioner bar med Cedar & Orange er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld 

BALSAM conditioner bar er en silikone fri mild balsam bar formuleret med nogle af de bedste og mildeste ingredienser på markedet. Tag en balsam i salonkvalitet og fjern alt det tilsatte silikone, vand og plastikemballage og du har BALSAM bar. Baren består hovedsageligt af BTMS-50, en luksus emulgator, med gode konditionerende/ plejende overflade egenskaber, der erstatter brugen af efterbehandlingsprodukter som, hårbalsam og hårkur. BTMS er vegetabilsk og udvundet er rapsolie. Silikone er erstattet med økologisk broccoliolie og baren er yderligere tilsat kokosolie, jojobaolie, arganolie, kakaosmør, e-vitamin, blødgørende silkeprotein og genopbyggende pro-vitamin B5. Baren er håndlavet og har en praktisk snor, der går den nem at håndtere i badet. Den er også perfekt til rejsen eller camping.

BALSAM baren kan anvendes af alle hår typer - også krøllet har (Curly Girl Metoden).

Ca 90 g

Sådan opleves produktet i dit hår:

BALSAM baren fordeles nemt i håret efter den er gjort våd. Den føles cremet og efterlader håret blødt, velplejet og  skinnende.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Dit hår vil føles rent, blødt og skinnende – fuld af liv og glans efter få anvendelser. Baren er specielt formuleret til at pleje, hydrere og glatte hårstrået. Du får et sundt, velplejet og stærkt hår med færre knækkede hårstrå.

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

Hver enkelt BALSAM bar laves i hånden og støbes i runde forme. Baren tørres herefter i ca. 2 uger, så den er helt hård og fast inden den pakkes ind i fødevaregodkendt silkepapir, for at holde på kvaliteten. Herefter pakkes baren flot ind i kraftigt danskproduceret genbrugspapirposer. En flot og naturlig indpakning, helt uden plastik og med 100% god karma.

Husk: Det er vigtigt at baren kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.
1
+
Tilføj til kurv