Fysisk butik i Storegade 16-18, 6880 Tarm - "KREAhuset"

Tilbage til webshop

VESTERHAV - saltsæbe med grønt ler og lemon

75,00 kr.

Vesterhavet – Green Clay & Lemon er lavet i hånden på en gammeldags koldrørt metode. Det betyder, at den 100% naturlige sæbe, bevarer mange af sine gode egenskaber, da den røres ved en lav temperatur. Basisolierne er den bedste jomfru olivenolie, kokosolie samt castorolie og der er tilsat dødehavssalt, grønt ler og æterisk citronolie.  Alle olierne er koldpressede og økologiske.

Ca 100 g

Sådan opleves produktet på din hud:

Sæben er naturlig hård, grundet det høje indhold af salt, hvilket gør den ideel i badet og bruseren, da den ikke bliver blød og smattet. Skummet er tykt og cremet og baren vil eksfoliere blidt mod huden, samt har en let duft af citron. Det er den perfekte spa bar!

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Dødehavssalt er en mirakelingrediens i denne spa bar - det høje indhold af mineraler lindrer inflammation og styrker en svækket hudbarriere, hvilket er særlig godt for folk med irriteret hud. Dog kan sæben anvendes til alle hudtyper.

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

Vesterhavet – Green Clay & Lemon Salt Soap laves ved at mikse kvalitetsolierne med kaustisk soda og kildevand fra Blåbjerg Skov, skånsomt ved lave temperaturer og herefter tilsættes castor olien, dødehavssalt og æterisk olie. En del af sæbemassen tages fra og det naturlige ler tilsættes. De to farvede sæbemasser hældes i træforme og smukke mønstre dannes i sæben så det ligner marmor. Toppen pyntes med sort salt og tørrede morgenfrueblomster og efter ca. 4 timer skæres sæberne ud i hånden og sættes til at modne i op til 4 uger – ligesom en god ost eller vin. Herefter pakkes de smukke dekorative sæber i bæredygtigt cellofan med håndplukket tang fra vestkysten. Cellofanen bevarer sæbens kvalitet og virker samtidig som en smuk indpakning, hvor sæbens smukke mønstre kan ses. Sæben pakkes med håndplukket tang fra den danske vestkyst. Perfekt som gave!

Husk: Det er vigtigt at sæben opbevares tørt da den indeholder salt og at den har mulighed for at tørre ud mellem brug.
1
+
Tilføj til kurv