KREAhuset, Storegade 16-18, 6880 Tarm

Tilbage til webshop

MÆLK #3 - også til Baby, Shampoo & Bodybar

119,00 kr.

MÆLK #3 Økologisk Shampoo og Body bar med kokosmælk, sheasmør, hydrolyseret havre og mandelolie er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld.

Shampoobaren er lavet i hånden på en gammeldags koldrørt metode, hvilket betyder at sæben bevarer mange af sine gode egenskaber, samt er 100% naturlig – den indeholder kun forsæbet olier og smør, kokosmælk, sukker for ekstra lækkert skum og dansk havre. Basisolierne er den bedste olivenolie, jomfru kokosolie, mandelolie, sheasmør, kakaosmør. Alle olierne er koldpressede og certificerede økologiske.

Ca 110 g

 

Sådan opleves produktet på din hud:

Sæben er fast og har en smuk naturlig råhvid farve og med reb, så den er nem og praktisk at bruge i håret og på kroppen.  Sæbens tykke skum føles blød og cremet og efterlader hår renset, frisk og hydreret. Denne bar er specielt udviklet til at kunne anvendes til spædbørn under 3 mdr.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Ved fast brug kan ses en forbedring af hårstråets struktur og hovedbundens sundhed. Sæben udtørrer ikke huden som nogle kemiske sæbeprodukter kan gøre og den er derfor rigtig god til hyppig brug.

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

MÆLK Shampoobar laves ved at mikse de økologiske olier og smør med kaustisk soda og vand fra Blåbjerg Skov, der skånsomt behandles ved lave temperaturer og herefter tilsættes æteriske olier, samt fintmalet havre, kokosmælk og sukker. Sæben hældes i forme og efter ca. 24 timer skæres sæben sættes til at modne i op til 6 uger – ligesom en god ost eller vin. Herefter pakkes sæben i silkepapir, der bevarer sæbens kvalitet og til sidst lægges sæben i en praktisk og flot papirspose lavet af dansk produceret genbrugspapir, stemplet med Blue Mountains flotte logo. Et flot og rustikt look, helt uden plastik – det er 100% god karma og sund fornuft.

Husk: Det er vigtigt at sæben kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.
1
+
Tilføj til kurv