Tilbage til webshop

Spind på håndten 06.04.24

625,00 kr.

Drømmer du om at lære at spinde dit eget garn? Eller har du spundet for mange år siden, og har brug for en genopfriskning? Så er dette kursus lige noget for dig!

På kurset kan du lære det mest basale inden for spinding af garn og få mulighed for at prøve kræfter med håndværket. Vi skal arbejde med håndten. Der vil være mulighed for at låne håndten på kurset, men du kan også medbringe din egen håndten. Du kan købe fibre at spinde i på kurset eller medbringe dine egne.  Vi kommer omkring kartning og forberedelse råuld og hvordan man spinder med de forarbejdede spindetops. Der vil også være mulighed for at arbejde med garnrester og spinde dem til nyt garn.

Jeg vil guide dig gennem de forskellige teknikker og hjælpe dig med at få det basale på plads i løbet af dagen. Det kan være svært i starten, men når teknikken først sidder, så kører det bare, og du vil opleve glæden ved at fremstille dit eget garn helt fra bunden af. 

Medbring meget gerne håndten og håndkarter hvis du har nogen.

Underviser: Lotte Denckert Andersen (Plantefarveren.dk)

Sted: KREAhuset, Storegade 16-18, 6880 Tarm

Tid: 06.04.24 kl.13.00-17.00

Er kurset udsolgt, og ønsker du at komme på venteliste, så skriv til mig (Kirsten) på kirstenbrun@fralagertilliv.dk

1
+
Tilføj til kurv

OBS

Du betaler ved bestilling, og modtager en mail med pdf, der fungerer som billet.

Afbud med retur af pengene er mulig frem til 1 måned før kurset. Efter 06.03. kan du kun få pengene retur, hvis der er venteliste.

Ved for få tilmeldte, aflyses kurset og pengene returneres naturligvis.