Tilbage til webshop

Farver i Brug - for strikkere 25.05.24

375,00 kr.

"Kurset her er en Maggiterning af al den viden, jeg har samlet gennem tiden. Har du beskæftiget dig med farveteori før, tør jeg godt love, du går hjem med en del ny viden. Er du derimod nybegynder, går du hjem med RIGTIG meget ny viden ;)

På kursusdagen vil du få en indføring i farveteori. Vi vil kort gennemgå farveteoriens historie, samt kigge på, hvilke forskellige farvehjul og farveteorier, der findes, samt hvordan de bruges. Vi beskæftiger os med, hvordan en farvecirkel er bygget op, og du får mit forslag til en cirkel, der er brugbar for strikkere. Jeg har materialer og opgaver med, så du selv kan prøve, hvordan de forskellige farver blandes. På den måde får du en forforståelse til de videre øvelser. Vi skal nemlig også lege med små dunter af garn, og der er opgaver, der ruster dig til din næste tur i garnforretningen. Desuden lærer du gennem teori og praktiske øvelser, hvordan du kan lave en skudsikker palet. Gennem kurset har du mulighed for at strikke på en pulsvarmer (se andet opslag) i 50 forskellige farver fra mit håndfarvede garn. Du får selvfølgelig også mine bedste tips og tricks til farvesammensætninger." Katrine Nordestgaard.

Underviser: Katrine Nordestgaard

Tid: Lørdag den 25.05. kl.13-16.30

Sted: Storegade 16-18, 6880 Tarm (KREAhuset)

OBS: Du betaler ved tilmelding. Returneres ved afbud frem til 3 uger før workshoppen, og efter det kun, hvis der er venteliste. Vælg email som "fragt" ved bestilling. Du får tilsendt en PDF fil med info om forberedelse.

1
+
Tilføj til kurv